Belediye taşınmaya başladı 129

Soma Belediyesi yeni hizmet binası ihalesi Temmuz ayında yapılacak. Belediye yönetiminin mevcut binanın yerine yeni bina yapma kararı almasının ardından çalışmalar hızla devam ediyor. Kat karşılığı ihale edilecek yeni hizmet binası için 3 Temmuz’da ihale yapılacak. İhaleye Soma’dan çok sayıda müteahhitin müracaat etmesi bekleniyor. Diğer taraftan Belediye binası içindeki hizmet birimleri de taşınmaya başladı. Cuma gününden itibaren Yazı işleri Müdürlüğü, Yazı işleri kalemi, Park ve Bahçeler müdürlüğü ve diğer bazı birimler Kültür park içindeki Belediye Lokaline taşındı.  Yaklaşık bir yıl boyunca Belediye birimleri Başkanlık makamı dahil Kültür parkta çalışacak. İhaleden önce Belediyenin komple boşaltılması bekleniyor.

Kurtuluş Gazetesi

Hafit UYAR